ZOEKWOORDEN ONDERZOEK

Wat als je website weinig bezocht wordt?

Een zoekwoordenonderzoek brengt inzicht

Je hebt zelf geen idee, hoort en leest van alles over 'hoger ranken in Google' maar hoe doe je dat toch? 

Online vindbaarheid begint met een zoekwoorden onderzoek. Indien je niet weet hoe je dit uitgebreid doet, laat dit dan uitvoeren door een marketingbedrijf zoals O.O.M Marketing die aantoont aan de hand van voorbeelden wat er precies moet gebeuren. Het is eenvoudiger om hoger te ranken dan je nu denkt. 

zoekwoorden onderzoek
Voorbeeld van zoekwoorden onderzoek via de Google zoekwoordplanner. Blauw is totaal, rood is mobiel bereik.

AANBIEDING €388,- excl.

maximaal 4 uur onderzoek


Zoekwoordplanner Google

Om een gedetailleerd zoekwoorden onderzoek uit te voeren heb je meerdere tools nodig. Op de afbeelding zie je een printscreen van de Google zoekwoordplanner. In het voorbeeld zie je een onderzoek gebaseerd op gegevens uit heel 2019 in de regio Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. 

Een onderzoek naar de meest geschikte zoekwoorden voor je website kan tot in detail verfijnd worden.

Deze gegevens worden verwerkt in een plan van aanpak om je website up to date te krijgen en vindbaar te maken voor prospects en potentiële klanten. 

 

Ook zie je gelijk wat de waarde van het zoekwoord is. Die gegevens gebruik je voor het bepalen van je budget voor een Google Ads campagne. 

SEO

SEO of zoekmachineoptimalisatie is een term die alles omschrijft om organisch vindbaar te zijn. Organisch is gratis vindbaar zijn. Met een gedegen seo plan van aanpak hou je het hele jaar je website hoog in de ranking van Google, Bing en alternatieve zoekmachines. 

zoekwoorden onderzoek