SEO brengt je naar boven in de zoekresultaten


SEO, hoe werkt het?


Stap 1

Een zoekmachine verwerkt dagelijks miljoenen websites, indexeert en analyseert uw website en geeft deze een plekje in de zoekresultaten. Net als het telefoonboek vroeger, heeft een zoekmachine een hele lange index van alle pagina’s op alle websites waarvan ze weten dat die bestaan. Uw site kan pas in de zoekmachine getoond worden, als hij in die index staat. Voor uw site getoond kan worden, moet de zoekmachine weten dat die site bestaat. Dat is de eerste stap.

 

Stap 2

Alle verdere optimalisatie van uw website heeft pas zin als de zoekmachine dat ook ziet. De SEO van uw website moet voorzien zijn van de juiste zoekwoorden. Zie het als het geven van je eigen naam aan een vreemde. Zo herkent en vindt u elkaar, maar dan online.

 

Website laten bouwen

Dus bij het opleveren van uw fancy website, vraag uw webdeveloper of deze ook de SEO heeft geoptimaliseerd. En vraag door, want een webbeheerder zegt misschien ja, maar het installeren van een  plug-in voor SEO, is GEEN zoekmachineoptimalisatie / SEO.
Zo niet? Dan bent u bij Google of een andere zoekmachine onvindbaar. En vindbaar zijn, is belangrijk voor uw bedrijf en de personen die op het web op zoek gaan naar uw diensten en/of producten. Hoe specifieker en efficiënter uw SEO instellingen, hoe hoger uw website in de zoekresultaten van Google vindbaar is.

 

Kosten:

SEO staat voor het gratis vindbaar zijn in een zoekmachine wanneer iemand zoekt naar uw producten en/of diensten.


Betaald adverteren, vindbaar op internet, SEO SEA, social marketing, Google, Zoekmachinemarketing, Social Media, Zoutelande, Middelburg, Zeeland
Manage jouw online identiteit!

Meer informatie nodig?
Neem dan gerust contact op met O.O.M.. Wij zijn gespecialiseerd in SEO & SEA optimalisatie en kunnen in uw huidige website de zoekwoorden implementeren.

 

Wat is het grootste verschil

SEA= betaald vindbaar via Google Adwords (Express), Facebook Advertising, Instagram etc. 

SEO= gratis vindbaar via zoekmachine optimalisatie en uw website.

 


Bovenaan in de zoekresultaten

De laatste jaren oriënteren ondernemers zich steeds meer via zoekmachines zoals Google. Voor vele klanten zijn wij intensief mee bezig en plukken dagelijks de vruchten van deze input. Wij delen de successen online en vullen de website met content zoals nieuws en informatie dat past bij de dienstverlening!
Dit online delen van diverse stromen van informatie zorgt er mede voor dat uw website in de zoekresultaten stijgt. Het frequent delen van informatie zorgt dat die stijging ook behouden blijft.

 


SEA = Betaald adverteren via zoekmachine


SEA, wat is het?
Dat is betaald adverteren met zoekwoorden. Zoals het plaatsen van een advertentie in een lokaal vakblad met als doel reclame maken, plaatst u nu een advertentie online. U bepaalt uw budget, uw regio en op welke term (product en/of dienst) uw bedrijf vindbaar hoort te zijn.

 

Voorbeeld SEA

U kiest voor vindbaar zijn als 'agrarisch makelaar'. Uw budget is € 50,- per maand en u wilt vindbaar zijn in Zuid-West Nederland.

Resultaat: Iedereen die zoekt naar een 'agrarisch makelaar, makelaar, agrarisch, vastgoed etc.' in de regio Zuid-West Nederland krijgt in de zoekresultaten uw advertentie te zien. Ook die van uw mede SEA agrarisch makelaar concurrenten. Wanneer de 'zoeker' daadwerkelijk doorklikt op uw advertentie, betaalt u pas voor het bekijken van uw advertentie.

 

Kosten:

SEA staat voor het betaald vindbaar zijn in een zoekmachine wanneer iemand zoekt naar uw producten en/of diensten en er ook daadwerkelijk op klikt. Zie het als een veilingsysteem. Pas als u echt het (reclame)bordje omhoog houdt om te bieden, doet u mee en betaalt u.