· 

Zalige dagen toch?

zalige kerstdagen

Beste, 

 

Aan het einde van het jaar en zeker in die laatste weken kan het nog erg druk zijn. Veel ondernemers doen er nog een stap extra bij, want een paar dagen vrij betekent van te voren een paar stappen extra zetten. Om daarna te kunnen genieten met het gezin, de familie en de vrienden. 

 

En zo gebeurde ook voor mij als ondernemer. Ik mag me gelukkig prijzen vanaf vandaag vakantie te houden. Ik sloot gisteren twee mooie opdrachten af, ééntje eindigt eind januari en één loopt verder door in 2019. Natuurlijk zitten er diverse projecten in de pijplijn. Ik verzorg mijn acquisitie en netwerk royaal, iets wat ik erg belangrijk vind. Drie projecten om precies te zijn. Maar mijn ervaring leert dat een pijplijn geen garantie is voor een opdracht. Diverse factoren zijn van invloed om de pijplijn om te zetten in een opdracht. Ik vertrouw erop dat het goed komt. Ik kan namelijk met een gerust hart terugkijken op 3 jaar zelfstandig ondernemen momenteel. En soms legde het me geen windeieren, maar kwam ik keihard mezelf tegen. Wanneer dit gebeurt sta ik stil bij wat iets met me doet en ga daarmee aan de slag om mezelf te verrijken als persoon. Te lang stilstaan is achteruit gaan in je ontwikkeling, dat is namelijk mijn gedachte. Zelfstandig ondernemen heeft voor- en nadelen precies zoals werken voor een baas heeft. 

 

Wanneer je dit nou leest en bij jezelf bedenkt dat je wel iemand kunt gebruiken die ondersteunend werkt. Ondersteunend in de opdracht die je voor ogen hebt, wat dat ook mag zijn. Die in jouw onderneming voor 2, 4, 6, 8 of meer, tijdelijk of vast inzetbaar is. Denk dan eens aan mij. Ik praat er graag met jou over in een 1 op 1 gesprek. 

 

Ik heb namelijk ruimte in mijn werkweek vanaf januari. Ik werk graag en het liefst hard, dus vul de uren en dagen graag efficiënt in van te voren. Zo krijg je waar voor je geld. Daarnaast wens ik jou en mezelf een succesvol 2019 toe. Laten we dit dan zo goed mogelijk beginnen tijdens een gesprek met elkaar. Stuur me gerust een e-mail hello@ondersteuningonlinemarketing.nl met je verzoek tot afspreken. Want een gesprek brengt duidelijkheid en zoveel meer om elkaar als persoon aan te voelen en leren kennen. 

 

Voor nu, 

 

Zalige kerstdagen en een prettige jaarwisseling.

 

Groeten Mirella

 

Ondersteuning Online Marketing

Just jingle all the way