Heb jij zin in een gezellig moment met jouw vriendinnen of collega’s?

Neem dan deel aan de workshop visagie en/of beauty. Het doel van elke workshop is zelf iets te leren. Je gaat dus zelf aan de slag en krijgt aanwijzingen van de visagist/mua.

 

De workshops worden op locatie gegeven. Dit wil zeggen ook op de locatie waar u werkt of bij een externe locatie die u in gedachte heeft. U heeft de keuze zelf te zorgen voor een stukje horeca of besteedt dit uit via mij. Zodat u zelf volledig onbezorgd geniet van de workshop.


Dag make-up

Tijdens deze workshop leer jij hoe je blauwe randen rondom de ogen camoufleert, matterend poeder en blush aanbrengt, hoe je jouw wenkbrauwen in vorm brengt, hoe je de vorm van je ogen optisch vergroot en hoe jij je lippen optimaal verzorgt en opmaakt. 
Je krijgt hierbij advies over make-up technieken en producten van een professional.
Jij beleeft een fantastisch moment!

Deelnemers: Minimaal 2 maximaal 12 personen per groep.

Tijd: +/- 2 uur 

Avond/Feest make-up

Tijdens deze workshop leer jij hoe je blauwe randen rondom de ogen camoufleert, matterend poeder en blush aanbrengt, hoe je jouw wenkbrauwen in vorm brengt, hoe je smokey eyes aanbrengt en hoe jij je lippen verzorgt en optimaal opmaakt. Bovendien leer je ook hoe je de teint van jouw gezicht bepaald. En waarom primer belangrijk is ter voorbereiding van je totale make-up. 

Je krijgt hierbij advies over make-up technieken en producten van een professional. Jij beleeft een fantastische moment!
Deelnemers: Minimaal 2 maximaal 12 personen per groep.
Tijd: +/- 2 uur

Allround make-up

Tijdens deze workshop leer jij alles over make-up aanbrengen op je eigen gezicht. Je leert eerst je gezicht in dag make-up maken en daarna in avond/feest make-up.

Samen met de visagist bespreek je alle ins en outs over het gebruik van make-up en leer je het aanbrengen op je eigen gezicht.

Je krijgt hierbij persoonlijk advies over make-up technieken en producten van een professional. Jij beleeft een fantastische moment voor en met jezelf.
Deelnemers: 1 persoon
Tijd: +/- 3 uur

Beauty

Tijdens deze workshop leer jij hoe jij je eigen huid en gezicht optimaal verzorgt.

Je leert de toegevoegde waarde van scrubben, een masker aanbrengen en het masseren van je gezicht.

Jij beleeft een fantastische moment!
Deelnemers: Minimaal 2 maximaal 12 personen per groep.

Tijd: +/- 1 uur


Ben je met meer dan 12 deelnemers? Geen probleem.
Wij splitsen de groep dan op en verdelen de workshop momenten over meerdere tijden of dagen.

Het is ook mogelijk workshops te combineren. Een voorbeeld is: je neemt eerst deel aan de workshop beauty. Er volgt een korte pauze en vervolgens de workshop dag make-up.

 

Masterclass make-up: Een workshop make-up is ook in presentatie vorm te boeken. Dit ten behoeve van beurzen of bij dames avonden. Er wordt dan make-up aangebracht bij een model. De visagist/mua legt aan het publiek theoretisch uit wat zij/hij doet. De prijs hiervoor is afhankelijk van de tijdsduur en uw wensen.

Download
Informatie voor groepen, verenigingen, personeelsverenigingen
Workshops groepen.pdf
Adobe Acrobat document 95.0 KB

Direct reserveren?

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.