U gaat trouwen? Op welke dag?


Contactformulier en informatie voor bruid & bruidegom

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Trouwen in Zeeland!

Informatie voor bruid & bruidegom

Uw huwelijksdag is één van de meest memorabele momenten in uw leven. U wilt zorgeloos schitteren op deze dag! 

 

Bruid & bruidegom u gaat trouwen in Zeeland! Wij zijn er ook voor uw gasten! 

Wij zijn er voor bruid & bruidegom en ook voor uw gasten. Ook voor hen verzorgen we haarstyling en visagie. Wij komen naar u toe op de locatie waar u wenst. Dit door heel Nederland en België. Wenst u ons naar het buitenland mee? Dit is mogelijk.

 

Onze tip: boek tijdig uw Mua Zeeland voor uw huwelijksdag.

 

Proef make-up & haarstyling

Voorafgaand aan uw huwelijksdag maken wij kennis tijdens een intake. Het is vereist 6 weken voor uw huwelijksdag een proef moment met de Mua in te plannen. Tijdens de intake of proef luistert de Mua naar uw behoeften en wensen. Vanuit die informatie adviseert zij welke make-up en haarstyling bij uw haar & uw outfit past. Alle informatie wordt verwerkt in een beauty paspoort. Dit als reminder aan wat wij afgesproken hebben en zo wordt uw make-up en haar perfect gestijld bij uw huwelijk in Zeeland.

 

Gebruikt u weinig tot geen make-up? Houdt u van een natuurlijke look?

Wij adviseren u een Mua te boeken voor uw huwelijksdag. Tijdens een proef moment laat zij u zien wat het verschil maakt. Het inzetten van een Mua komt het resultaat van uw huwelijksfoto's ten goede. De camouflage & accenten die de Mua bij u in het gezicht aanbrengt, ziet u subtiel terug op uw foto's.

De make-up blijft een hele dag goed zitten. Dit door het gebruik van hypoallergene producten met een lange houdbaarheid.

 

Houdt u van wat extra verzorging?

Voor bruid & bruidegom zijn er manicure & spa behandelingen. Dit voorafgaand aan de make-up & haarstyling. De behandelingen worden voorafgaand aan het huwelijk in Zeeland ingepland. De behandelingen vinden plaats op de afgesproken locatie.

 

Hoe houden we overzicht? Verloopt alles vlot?

Wij verwerken alle informatie in een planning voor uw huwelijk Zeeland. U heeft van te voren inzicht in de planning. Het geeft u en ons een voorbereid en zorgeloos gevoel.


De kosten van de styling op je trouwdag


trouwen in nederland, trouwen Zeeland, huwelijk zeeland
Muha: Mirella Herwegh Fotograaf: Linda Hemmes Model: Petra

Reviews en bedank kaarten