Social Media Marketing

Facebook | Instagram | LinkedIn | Google Bedrijven

Marketingplanning

basic

middel

large


    MEESTE EXPOSURE   
geplande posts per week 1  post 2 posts 3 posts
looptijd abonnement min. 3 maanden min. 6 maanden min. 6 maanden
budget social media adverteren
(Instagram en Facebook) 
€ 20,- per week € 50,- per week € 100,- per week 

#reminder Even wat posten op Facebook en dat even stel je dan keer op keer uit. Herkenbaar?

Met een marketingplanning bepaal je vooraf wat je wilt posten en komt het online op het moment dat jij het wilt. Ook bepaal je welke doelgroep je met deze post wilt aanspreken.

Een bericht posten op je social media heeft al nut vanaf 1 bericht per week, zodat je volgers geïnformeerd blijven. Op deze manier vergroot jij de exposure van je bedrijf aanzienlijk. O.O.M Marketing plant posts in op Facebook, Instagram, LinkedIn en Google Bedrijven. 

social media

Berichten posten voor bedrijven in Zeeland!

Aan de hand van een marketingplanning vertel ik het verhaal van jouw bedrijf, jouw projecten, jouw successen en jouw klanten. Geen posts om te posten maar waardevolle verhalen uit jouw bedrijf. Via en met deze marketing planning zet ik jouw pet op. Met één doel voor ogen om via exposures op social media bestaande klanten en potentiële klanten te bereiken, dit door het overtuigd vertellen van een mooi verhaal. Dus niet door het verkopen van producten maar uniekheid, eigen wijsheid en het neerzetten van jouw merk en bedrijf. 

 

Die verhalen hoor ik van jou, vind ik op inspiratiepagina's en magazines of verneem ik in de actualiteit. Ik verzamel beeldmateriaal, vermeldt # waar je van vermoed dat je doelgroep die volgt. Zorg dat je website meer bezocht wordt. Zo wordt je social druppel met verloop van tijd een mooie plas! Een verhaal blijft hangen en onbewust jouw bedrijfsnaam ook. Zo werkt nu eenmaal de psyche van een mens. 

Meer weten? Ik help je graag aan de hand van advies of pak graag de zorg uit jouw handen.