Social Plan

Facebook | Instagram | LinkedIn | Google Bedrijven

social plan

basic

middel

large


investering per maand*

€259,-

€ 299,-

€ 349,-


posts per week 2 3 4
berichten per maand max. 10 max. 14 max. 18
Looptijd abonnement min. 6 weken min. 10 weken min. 12 weken
kosten betaald adverteren nvt nvt nvt

De posts worden op sociale kanalen gepland binnen de voorwaarden van het social abonnement. Dit geldt voor basic, middel en large. Hiervoor maakt O.O.M gebruik van Facebook publicatietools en Hootsuite. Het maakt niet uit welke sociale kanalen je kiest. Het kan zowel op alle drie als maar op één profiel. Het tarief is voor maximaal 3 sociale kanalen namelijk  Facebook, Instagram en LinkedIn. Het beeldmateriaal wat we gebruiken, wordt aangeleverd door de opdrachtgever of komt via stockfoto sites. In het programma Canva maken we beeldmateriaal waarop het logo van de opdrachtgever wordt verwerkt. Plannen van berichten gaat via een marketingkalender en aan de hand van storytelling. *Exclusief opmaken en koppelen van bedrijfsprofielen voor Facebook, Instagram en LinkedIn. Dit kan voor een tarief van €75,- per uur gerealiseerd worden. 

Via een social plan vertel ik het verhaal van jouw bedrijf, jouw projecten, jouw successen en jouw klanten. Kortom met een social plan van O.O.M zet ik jouw pet op. Met één doel; omzet genereren door het overtuigd vertellen van een mooi verhaal. Dus niet door het verkopen van producten maar uniekheid, eigen wijsheid en een merk. 

En die verhalen krijg ik van jou en gebruik ik bij het storytellen. Ik maak beeldmateriaal waarin je logo altijd terugkomt. Branding is namelijk erg belangrijk bij storytelling. Net zoals # vermelden waar je van vermoed dat je doelgroep die volgt. Zo wordt je social druppel met verloop van tijd een mooie plas! Een verhaal blijft hangen en onbewust jouw logo ook. Zo werkt nu eenmaal de psyche van een mens. Meer weten? Ik geef je graag advies.