SEO brengt je naar boven in de zoekresultaten

SEO zoekmachine optimalisatie

SEO hoe werkt het? Een zoekmachine verwerkt dagelijks miljoenen websites, indexeert en analyseert uw website en geeft deze een plekje in de zoekresultaten. Net als het telefoonboek vroeger, heeft een zoekmachine een hele lange index van alle pagina’s op alle websites waarvan ze weten dat die bestaan. Uw site kan pas in de zoekmachine getoond worden, als hij in die index staat. Voor uw site getoond kan worden, moet de zoekmachine weten dat die site bestaat. Dat is de eerste stap.

 

Zoekwoordenonderzoek Alle verdere optimalisatie van uw website heeft pas zin als de zoekmachine dat ook ziet. De SEO van uw website moet voorzien zijn van de juiste zoekwoorden. Zie het als het geven van je eigen naam aan een vreemde. Zo herkent en vindt u elkaar, maar dan online.

 

Nieuwe website Dus bij het opleveren van uw fancy website, vraag uw web developer of deze ook de SEO heeft geoptimaliseerd. En vraag door, want een webbeheerder zegt misschien ja, maar het installeren van een  plug-in voor SEO, is GEEN zoekmachineoptimalisatie. Is SEO niet optimaal ingesteld, dan ben je voor jouw doelgroep gewoonweg niet vindbaar bij Google of een andere zoekmachine. Tenslotte is online vindbaar zijn belangrijk voor uw bedrijf. De personen die op het web op zoek gaan naar uw diensten en/of producten willen u ook graag vinden. Hoe specifieker en efficiënter uw SEO instellingen, hoe hoger uw website organisch in de zoekresultaten van Google vindbaar is.

 

Kosten: SEO staat voor het gratis vindbaar zijn in een zoekmachine wanneer iemand zoekt naar uw producten en/of diensten. Zoekwoorden zijn gratis beschikbaar via Google en andere kanalen.
U betaalt O.O.M voor het instellen van de zoekwoorden in de admin omgeving van je website. Wij onderhouden en updaten de zoekwoorden het gehele jaar door. 

Dagdeel SEO

€ 323,- excl *

* De werktijd is 4 uur per dagdeel. De werkzaamheden zijn 100% online activiteiten. Dit betekent dat het tarief geldt voor webbeheer, SEO en social media planning. Voor SEA hanteren we afwijkende tarieven die per offerte gedeeld worden. 


Organisch online vindbaar

SEO organisch online vindbaar Zeeland Middelburg

Meer informatie nodig?
Neem dan gerust contact op met O.O.M
Wij zijn gespecialiseerd in SEO & SEA optimalisatie.

 

Wat is het grootste verschil

SEA= betaald vindbaar via Google Ads, Facebook Advertising, Instagram, LinkedIn

SEO= gratis vindbaar via zoekmachine optimalisatie op uw website.