· 

Sensitive Engine Optimalisation SEO

Ik zie meerdere updates per jaar van Google voorbij komen. Als gevolg hiervan word ik en andere marketeers geconfronteerd met de uitdaging om onszelf te informeren over elke update, de SEO-strategie dienovereenkomstig aan te passen en om eventuele vermindering van organisch verkeer op te lossen. 

Klinkt als een hoop werk?
Welnu het onderhouden van een effectieve SEO-strategie vereist een goede blik en een streven naar kwaliteit. Instellen is een hoop werk, onderhouden en updates verwerken is precieze werk. De zoekmachine is nu eenmaal een sensitieve robot met oog voor kwaliteit en detail. 

 

Mede omdat SEO de afgelopen jaren zoveel is veranderd, weten veel marketeers niet altijd wat verouderd is, wat belangrijk is, wat de naald daadwerkelijk beweegt en wat simpelweg verspilde moeite is.

O.O.M is op de hoogte van alle meest voorkomende mythen en aannames over hoe SEO werkt. En vaak hoor ik dingen over SEO die al jaren verouderd zijn. De meest voorkomende is; dat je SEO 1 keer instelt en er daarna nooit meer iets aan hoeft te doen. De oudste mythe over SEO die te vaak nog wordt verteld uit onwetendheid. SEO eist onderhoud, updates en vernieuwing!

Wanneer je dus voor O.O.M kiest, weet je dat deze geen enkel moment verspilt aan dingen die in 2019 niet meer van belang zijn voor SEO.

Wij zijn up to date! 

SEO