Altijd bovenaan in Google

SEA brengt je gelijk naar boven in de zoekresultaten via Google Ads

Google Ads of SEA

Met SEA sta je altijd bovenaan in de zoekresultaten!

Althans als de zoeker jouw zoekterm heeft ingevoerd. Bij de vermelding van je bedrijf staat dan altijd 'adv' van adverteren. Advertentie komen altijd boven de SEO zoekwoorden optimalisatie resultaten. 

 

SEA, wat is het? Google Ads of betaald adverteren Google met zoekwoorden. Zoals het plaatsen van een advertentie in een lokaal vakblad met als doel reclame maken, plaatst u nu een advertentie online. U bepaalt uw budget, uw regio en op welke term (product en/of dienst) uw bedrijf vindbaar hoort te zijn.

 

Voorbeeld SEA U kiest voor vindbaar zijn als 'makelaar'. Uw budget is € 100,- per maand en u wilt vindbaar zijn in Zeeland en Zuid-Holland.

 

Resultaat: Iedereen die zoekt naar een 'makelaar, woning kopen, vastgoed etc.' in de regio Zeeland en Zuid-Holland krijgt in de zoekresultaten uw advertentie te zien. Ook die van uw mede SEA makelaar conculega. 

 

Kosten: Wanneer de 'zoeker' daadwerkelijk doorklikt op uw advertentie, betaalt u pas voor het bekijken van de advertentie. Het is namelijk een veilingsysteem en u betaalt de klik via de zoekterm. U stelt van te voren uw eigen budget in. 

 

Mogelijkheden: zoek campagnes, display campagnes, marketing automation, Google Dashboard en targeting

sea Google Ads