BNI Neeltje Jans staat bekend als een solide organisatie. Diverse leden zijn aangesloten sinds de oprichting in 2012. In het chapter is de basis om die reden stabiel. Vanuit die krachtige basis wordt er wekelijks samengekomen bij van der Valk te Goes. 

Onder het principe ‘geven loont’ wordt er onderling samengewerkt. 

Netwerken in en om de Bevelanden, Geven Loont

Structuur, regelmaat en orde liggen aan de basis van de wekelijkse bijeenkomsten. Elke donderdagochtend komen we samen. Vanaf 6.15 uur is er mogelijkheid om te netwerken en te ontbijten. Stipt om 7 uur gaan we van start met vaste agendapunten. Iedere ondernemend lid of ondernemende gast stelt zich voor in een pitch van 1 minuut. Ook is er de gelegenheid om aan te geven met wie je graag in contact komt. Daarbij komt nog dat een lid zijn of haar bedrijf voorstelt in een 10 minuten durende presentatie. Elkaar leren kennen en wat je als bedrijf doet, zorgt ervoor dat de mede BNI leden voor jou het netwerk beschikbaar stellen. De kans is groot dat hierdoor je omzet groeit vooral door de uitbreiding van het netwerk en de kansen dat dit biedt. Ow ja om 8.30 uur zijn we klaar. Althans je kunt nog netwerken of aan het werk, aan jou de keuze. 

Humor stroomt

BNI Neeltje Jans staat bekend om zijn gezellige, informele sfeer met een dosis humor. Zo wordt zakendoen met en onder elkaar elke week een feest. 

Wij heten je welkom

Wil je als ‘gast’ ondernemer aanwezig zijn bij een chapter bijeenkomst? Meld je dan aan via onze site 

BNI Neeltje Jans, BNI West Brabant Zeeland
Lid sinds februari 2019 BNI Neeltje Jans