Online Marketing

Website, social media en nieuwsbrieven

Wat wordt er verstaan onder online marketing?

  • Het inplannen van bedrijfsgerelateerde berichten op je bedrijfsprofielen Facebook, Instagram, Google Bedrijven en/of LinkedIn. 
  • Zoekmachine optimalisatie van je website ook wel te verstaan onder SEO, want enkel als deze goed is ingevuld ben je vindbaar voor je doelgroep. 
  • Zoekmachine adverteren te verstaan onder SEA voor betalende online campagnes waarbij je nieuwe klanten wilt bereiken.
  • Nieuwsbrieven opstellen en per regelmatige frequentie versturen ook wel te verstaan als nieuwsbrief marketing. En andere online activiteiten zoals online orderbeheer of het beheren van je website.
  • Webbeheer van je eigen website zoals nieuwsberichten of actuele thema's plaatsen

We zorgen voor zowel advies als uitvoering. We informeren jou in een persoonlijke de mogelijkheden en onmogelijkheden.

Dagdeel Online Marketing

€ 289,- excl *

*De werktijd is 4 uur per dagdeel. De werkzaamheden zijn 100% online activiteiten. Dit betekent dat het tarief geldt voor webbeheer, SEO en social media planning. Voor SEA hanteren we afwijkende tarieven die via een offerte gedeeld worden. 


online marketing Middelburg Zeeland

Online zichtbaar of niet?

Het online adviesrapport zorgt ervoor dat je inzicht krijgt hoe je bedrijf online zichtbaar is voor derden? Als eerste bekijken we jouw bedrijf op en in Google. Vervolgens bekijken we je SEO instellingen, we kijken nog een stap verder op social media. Je kunt denken aan Facebook, Instagram en LinkedIn. 

Deze bevindingen verwerken we in een online adviesrapport en naar aanleiding van de bevindingen geven we advies hoe je online zichtbaarheid te optimaliseren. 

Met het adviesrapport als basis ga je zelf aan de slag om je online identiteit te optimaliseren. 

Kom je er niet uit? Dan is het mogelijk om dagdelen SEO in te zetten. Zo kom je stap voor stap bij een optimale online zichtbaarheid. 

Online adviesrapport

€ 289,- excl.