Zichtbaar in jouw regio en bij je doelgroep

Jouw Marketing Mix Strategie begint met een goed gesprek

Zoekwoordonderzoek | Social Media Marketing | Landingspagina's | Website beheer | Content | SEO | Banner Marketing | Offline Marketing

Alles begint met informatie verzamelen en een gesprek. Laten we daarom beginnen met het invullen van dit formulier. Dat scheelt tijd en tijd is geld. Dat geldt het hele jaar door. Lees nog even alle onderstaande info door, zo weet je zeker dat je niks over het hoofd ziet. 

Waar begin je met online en offline marketing als midden of klein bedrijf? Want ondertussen is online marketing ver ontwikkeld en de mogelijkheden zijn verregaand, zelfs wel eindeloos. Offline marketing is al zo oud als er handel is in de wereld. Als MKB bedrijf doe je gewoon mee met de grotere bedrijven je moet wel weten hoe en wat de investering jouw bedrijf kost en later opbrengt. 


Waar je begint weten wij heel goed als klein bedrijf dat ooit startte als eenmanszaak. Want waar zaai je voor het eerst online om vervolgens een keer of vaker te oogsten? Wist je eigenlijk dat het niet zoveel verschilt van de offline handelingen maar je moet wel weten waar je actief bent. Netwerken kan je namelijk persoonlijk maar ook heel goed online. Daar vertellen we je meer over in een vrijblijvend gesprek van één uur. Onze ervaring leert dat dit lukt.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Let op de kleine lettertjes ;)

Duurt het gesprek toch langer dan een uur? Dan houden we de tijd bij en rekenen we € 69,- per uur. 

Onze ervaring leert dat je veel te weten komt in een marketing mix adviesgesprek, info die je zelf kunt gebruiken bij je marketingstrategie. Onze verhaal is helder, maar onze afspraken van te voren op deze manier ook. Zo delen we onze kennis en maak jij er gebruik van op de manier dat je zelf wilt. We willen voorkomen dat jij het gevoel hebt ergens aan vast te zitten. 

online marketing