-Offline- Marketing strategie

Bedrijfsmarketing in woord, beeld en geluid

Niet lullen maar poetsen na een informatief gesprek, we helpen je graag

Bij offline marketing en marketing in het algemeen komt meer kijken dan je soms denkt. We zorgen er namelijk voor dat je online marketing aanpak doorstroomt naar je offline. Of vice versa natuurlijk. En dat tot in de puntjes. We denken aan de USP's van je bedrijf en UBR's van jouw favoriete klant. 

Korte lijntjes, weinig tijdsverlies en tenslotte kennen we elkaar door en door. Dat maakt het samenwerken gewoonweg fijner.  

Nog een stap verder met dit marketingbureau

Maar offline marketing gaat in onze dienstverlening nog een stap verder. Wij voeren diverse taken uit die ervoor zorgen dat het bedrijf door draait. Dat zijn er vele en dat hoeven we jou niet te vertellen.

Het copywriter van teksten, marketingplannen en/of retentieprogramma's opstellen, doorvoeren van de huisstijl in alle [administratieve] handelingen zoals je e-mail handtekening. En deze ook actueel houden. Tot het synchroniseren van de offline met de online agenda en werven van nieuwe medewerkers omdat het bedrijf groeiende is! Tenslotte kunnen we ook de gesprekken met deze nieuwe medewerkers voeren en zorgen we ervoor dat de contracten voor de indiensttreding in orde zijn. En indien nodig sluiten we aan bij het management teamoverleg en dragen innovatieve en verfrissende ideeën aan. Onze rol is dan meer die van office manager maar heeft alles te maken met offline marketing-en. 

 

Offline Marketing dagdeel van 4 uur per week

En het houdt niet op: het vormgeven van een draaiboek, intern handboek, orderbeheer, planningen maken en het verzorgen van het klantencontact via post, telefoon en e-mail. Zelfs voor acquisitie en netwerken ben je aan het juiste adres als je daar behoefte aan hebt. Het opmaken van offertes/facturen en informatie sturen naar klanten die daarom vragen. Maar ook het beheer van digitale dossiers, het houden van overzicht in die dossiers, digitaliseren van het archief en zorgen dat de interne en externe communicatie geoptimaliseerd blijft. 


Kortom de offline marketing medewerker draait nergens de hand voor om en houdt, vanuit een helicopterview, overzicht op alle balletjes die in de lucht gegooid zijn door degene die haar/hem aanstuurt. Zelfs honderden taarten bestellen voor al je klanten weten we efficiënt te plannen. Want wanneer er feest is, hoort daar taart bij! [Vinden wij en sommige van onze klanten.]

Offline marketing is in te zetten per dagdeel van 4 uur en meer en werkt indien nodig bij u op locatie. 

offline marketing