Offline Marketing

Bedrijfsondersteuning

Niet lullen maar poetsen na een informatief gesprek

Als offline marketing medewerker voeren we taken uit die ervoor zorgen dat het bedrijf door draait. Dat zijn er vele. Je kunt denken aan orderbeheer, planningen maken, beheren van debiteuren en het verzorgen van het klantencontact via post, telefoon en e-mail. Zelfs voor acquisitie en netwerken ben je aan het juiste adres. Het opmaken van offertes/facturen en informatie sturen naar klanten die daarom vragen. Maar ook het beheer van digitale dossiers, het houden van overzicht in die dossiers, digitaliseren van het archief en zorgen dat de interne en externe communicatie geoptimaliseerd blijft. Vervolgens het copywriter van online teksten, marketingplan en/of retentieprogramma opstellen, doorvoeren van de huisstijl in alle [administratieve] handelingen, updaten van de online en offline agenda en werven van nieuwe medewerkers omdat het bedrijf groeiende is! Tenslotte voeren we ook de gesprekken met deze nieuwe medewerkers en zorgen we ervoor dat de contracten voor de indiensttreding in orde zijn. En indien nodig sluiten we aan bij het management teamoverleg en dragen innovatieve en verfrissende ideeën aan.
Kortom de offline marketing medewerker draait nergens de hand voor om en houdt, vanuit een helicopterview, overzicht op alle balletjes die in de lucht gegooid zijn door degene die haar/hem aanstuurt. Zelfs honderden taarten bestellen voor al je klanten weten we efficiënt te plannen. Want wanneer er feest is, hoort daar taart bij! [Vinden wij en sommige van onze klanten.]

De offline marketing medewerker is in te zetten per dagdeel van 4 uur.

Dagdeel Offline Marketing

€ 204,- excl *

* De werktijd is 4 uur per dagdeel. De werkzaamheden zijn 100% kantoor activiteiten. uitgesloten van dit tarief zijn SEO, SEA en Social Media planning. Voor SEO, SEA en Social Media hanteren we afwijkende tarieven.


office medewerker Zeeland Middelburg