Netwerken

Netwerken · 28. maart 2019
En trots ben ik zeker als BNI lid. Eindelijk heb ik een keuze gemaakt uit de verschillende chapters in Zeeland. Neeltje Jans stak er met kop en schouders bovenuit. Hier kan ik me het best ontwikkelen tot de ondernemer die ik kies te zijn.
Netwerken · 22. januari 2019
Het is niet de beste outfit om in de sneeuw te dragen, maar soms gebeurt het dat sneeuw je overvalt. Het was wel voorspelt maar wanneer het zou starten weet niemand zeker. Dus vanmorgen wisselde ik mijn panty voor een thermo sportbroek naast mijn auto terwijl het sneeuwde.
Netwerken · 07. januari 2019
Alles uit het leven halen en elke dag weer die dag plukken, hoe het ook soms tegen kan zitten. Het is een oprecht advies, dat bleek weer afgelopen 2 weken in mijn netwerk.
Netwerken · 21. december 2018
Aan het einde van het jaar en zeker in die laatste weken kan het nog erg druk zijn. Veel ondernemers doen er nog een stap extra bij, want een paar dagen vrij betekent van te voren een paar stappen extra zetten. Om daarna te kunnen genieten met het gezin, de familie en de vrienden.
Netwerken · 22. november 2018
Ik hou niet van warme baden, maar wel van sauna’s. Misschien een rare bewoording, maar ben nu eenmaal voor mijn gevoel niet in een warm bad terecht gekomen. Maar wel in een sauna met ondernemende energieke ondernemers. Waar je ervoor kunt kiezen een handdoekje om te doen of je helemaal bloot te geven. Beiden is toegestaan
Netwerken · 20. november 2018
Eigenlijk ga ik de afspraak nooit in, zonder een idee te hebben hoe het gesprek zal lopen. Zelfs de eindtijd is deze keer open. Ik heb meestal agendapunten en weet wanneer het gesprek klaar moet zijn. Het liep deze keer zoals het bedoeld was.