Social Media · 05. oktober 2018
OF IK WIL UITLEGGEN HOE JE BERICHTEN ONLINE INPLANT Tuurlijk wil ik dit! Een vaste klant stelt me deze vraag. Ze heeft wat handvatten nodig om op de juiste manier online berichten op te stellen. En deze met een discipline die haalbaar is, terug laat komen.
Commercieel · 27. september 2018
WINKELEN We doen het allemaal. Offline en online. Offline doen veel winkels onderzoek naar de meest efficiënte looproute van de klant door de winkel. En de winkelbeheerder heeft 1 doel: zoveel mogelijk verkopen aan die ene winkelende klant. De klant wordt onbewust op een route door de winkel gestuurd, waarbij onbewust meer meeneemt dan eerst de planning was. Herkenbaar? Online is dit niet anders. Lees hier waarom...
Zoekmachine Optimalisatie /SEO · 24. september 2018
Classic scenario van vrijwel iedereen die een website bouwt: de website gaat live en er gebeurt niks. Oeps. En nu? Waarom komen er geen bezoekers? Waarom komen er geen klanten? Is er iets mis met de website? Het antwoord is heel simpel: zodra je een website hebt gebouwd, begint het pas echt. Waar de meeste mensen geen rekening mee houden, is dat je er ook nog bezoekers naartoe moet trekken. Dat gaat helaas niet vanzelf…
Commercieel · 22. september 2018
OM JE DOELGROEP TE BEREIKEN is het verstandig dat je weet wat die wilt. Waar hij of zij naar op zoek is. Waar degene behoefte aan heeft. En heb jij dan deze dienst of product voor de zoekende consument. COMMERCIEEL TALENT is essentieel om de zoekende consument makkelijk te laten vinden wat deze zoekt. Commerciële vaardigheden zijn vandaag de dag noodzakelijk om op de juiste manier online marketing toe te passen.
Zoekmachine Optimalisatie /SEO · 18. september 2018
Kleine bedrijven domineren vaak de lokale vindbaarheid in Google. Als hun zoekmachineoptimalisatie goed is ingericht tenminste. Met een paar klikken pas je een website aan, en dan maar wachten tot de klanten komen binnenstromen. Toch? Helaas is het niet zo gemakkelijk om online gevonden te worden. In dit blog delen vijf veelgemaakte fouten en de beste tips zodat je wél gevonden wordt door jouw klanten.