Netwerken · 28. maart 2019
En trots ben ik zeker als BNI lid. Eindelijk heb ik een keuze gemaakt uit de verschillende chapters in Zeeland. Neeltje Jans stak er met kop en schouders bovenuit. Hier kan ik me het best ontwikkelen tot de ondernemer die ik kies te zijn.
SEO | Zoekmachine Optimalisatie · 11. februari 2019
Ik zie meerdere updates per jaar van Google voorbij komen. Als gevolg hiervan word ik en andere marketeers geconfronteerd met de uitdaging om onszelf te informeren over elke update, de SEO-strategie dienovereenkomstig aan te passen en om eventuele vermindering van organisch verkeer op te lossen. Klinkt als een hoop werk? Welnu het onderhouden van een effectieve SEO-strategie vereist een goede blik en een streven naar kwaliteit. Instellen is een hoop werk, onderhouden en updates verwerken is...
Projecten / Werkervaring · 31. januari 2019
Het werden negen mooie maanden. Want toen we vernamen dat er geen budget beschikbaar was om verder bergen te beklimmen, was dit in lange tijd triest nieuws om te horen. Ik vind het ook vooral erg jammer. Want soms is een opdracht gewoon heel erg leuk. Niet alleen om het werk maar vooral om de mensen waar je mee te maken hebt.
Netwerken · 22. januari 2019
Het is niet de beste outfit om in de sneeuw te dragen, maar soms gebeurt het dat sneeuw je overvalt. Het was wel voorspelt maar wanneer het zou starten weet niemand zeker. Dus vanmorgen wisselde ik mijn panty voor een thermo sportbroek naast mijn auto terwijl het sneeuwde.
Netwerken · 07. januari 2019
Alles uit het leven halen en elke dag weer die dag plukken, hoe het ook soms tegen kan zitten. Het is een oprecht advies, dat bleek weer afgelopen 2 weken in mijn netwerk.
Netwerken · 21. december 2018
Aan het einde van het jaar en zeker in die laatste weken kan het nog erg druk zijn. Veel ondernemers doen er nog een stap extra bij, want een paar dagen vrij betekent van te voren een paar stappen extra zetten. Om daarna te kunnen genieten met het gezin, de familie en de vrienden.
Netwerken · 22. november 2018
Ik hou niet van warme baden, maar wel van sauna’s. Misschien een rare bewoording, maar ben nu eenmaal voor mijn gevoel niet in een warm bad terecht gekomen. Maar wel in een sauna met ondernemende energieke ondernemers. Waar je ervoor kunt kiezen een handdoekje om te doen of je helemaal bloot te geven. Beiden is toegestaan
Netwerken · 20. november 2018
Eigenlijk ga ik de afspraak nooit in, zonder een idee te hebben hoe het gesprek zal lopen. Zelfs de eindtijd is deze keer open. Ik heb meestal agendapunten en weet wanneer het gesprek klaar moet zijn. Het liep deze keer zoals het bedoeld was.
Social Media · 05. oktober 2018
OF IK WIL UITLEGGEN HOE JE BERICHTEN ONLINE INPLANT Tuurlijk wil ik dit! Een vaste klant stelt me deze vraag. Ze heeft wat handvatten nodig om op de juiste manier online berichten op te stellen. En deze met een discipline die haalbaar is, terug laat komen.
Commercieel · 27. september 2018
WINKELEN We doen het allemaal. Offline en online. Offline doen veel winkels onderzoek naar de meest efficiënte looproute van de klant door de winkel. En de winkelbeheerder heeft 1 doel: zoveel mogelijk verkopen aan die ene winkelende klant. De klant wordt onbewust op een route door de winkel gestuurd, waarbij onbewust meer meeneemt dan eerst de planning was. Herkenbaar? Online is dit niet anders. Lees hier waarom...

Meer weergeven