Bedrijf online

Jouw bedrijf online vindbaar

Bedrijven hebben tegenwoordig een website. Sommige bedrijven hebben diverse social media kanalen zoals Facebook-, Instagram- en/of een LinkedIn bedrijfspagina. En een enkeling Twittert vanuit het bedrijf interessante nieuwtjes de online wereld in. En laten we Google, de zoekmachine, vooral niet vergeten. Daar heb je ook nog een bedrijfsprofiel die ervoor zorgt dat je als bedrijf direct vindbaar bent en vooral bereikbaar bent via Google Maps.

Social Media, Online identiteit, Zoekmachineoptimalisatie, Google, Online Marketingbureau,
Manage jouw online identiteit!

Na twee uur heb je inzicht in je bedrijf online

Ik kan me voorstellen dat jij als bedrijf niet weet waar eerst te beginnen. Diverse social media profielen, een website en dan ook nog bloggen en nieuwsbrieven verzenden. Dan heb je nog iets gehoord over algoritmes, zoekmachineoptimalisatie en zoekmachine adverteren. Het is veel. 

Om die reden kom ik graag bij je langs om aansluitend op jouw bedrijfssituatie uit te leggen wat de mogelijkheden zijn.

Ik laat aan de hand van praktijkvoorbeelden zien waar ik het over heb. Zien > Geloven> Leren.

In 2 uur tijd weet je veel over de online zichtbaarheid van jouw bedrijf.

 

Investering

De investering in een online zichtbaarheid adviesgesprek bedraagt €149,- excl. Na dit gesprek kan je zelf online aan de slag. Of ik ga voor jou aan de slag. Aan jou de keuze. 

Interesse om samen te praten over de kansen en mogelijkheden? Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek 'online zichtbaarheid'. 

 


Google Analytics, de introductie