Banner Marketing via Google Ads

Display of banner marketing

Bereik online potentiële klanten en trouwe klanten via banner marketing in diverse fases van het online koopproces

banner marketing en re-targeting via Google Ads

Klanten doorlopen verschillende fasen voordat ze tot aankoop overgaan. Het online koopproces werkt ook zo. Klanten oriënteren, zoeken naar meer informatie, vergelijken verschillende producten met elkaar. 

De kunst is om in de verschillende fasen van het koopproces contactmomenten te initiëren. Banner marketing maakt dit mogelijk en via re-targeting hou je verbinding met deze klant. Banner en display marketing is hetzelfde online product. 

Wat is banner marketing?

Banners zijn grafische reclame uitingen waarmee je adverteert op andere websites. Deze banners worden strategisch geplaatst wanneer iemand al interesse in een bepaald product getoond heeft. 

Er wordt dan vanuit gegaan dat diegene zich in een fase van het koopproces bevindt en wordt hier door middel van banners nog eens aan herinnerd.

De voordelen van banner marketing

  • Het creëren van naams- of merkbekendheid.
  • Website of webshop verlaters opnieuw bereiken.
  • Gemakkelijk specifieke doelgroepen targeten.
  • Gebruik van visuele grafische content.

Display advertenties via Google Ads

Google display advertenties zijn banners die via Google Ads getoond worden. Het verschil met standaard Google Ads advertenties is dat een display advertentie afbeeldingen of rich media bevat (video en/of audio). Deze display advertenties verhogen de interactie met je potentiële klant of trouwe klant. 

Lokaal adverteren via Google display marketing

Onze online marketing medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en features met betrekking tot banner marketing en bekend met de lokale markt. Zij zetten jouw display campagne op en beheren, coördineren en analyseren deze. Vervolgens doen zij aanbevelingen om een optimaal resultaat te behalen. We laten je niet zomaar online springen. We helpen je met duiken in het diepe en zwemmen in het open water! Bel ons op 06-24884641 of vul het contactformulier in!